Kalo kamo Gangsta+Sopan+Comeeii+Cool.. Sila klik sini (^_*)

14 August 2014

emoniaSignature - Plain Square Scarves with Black Sequin :)

ASSALAMUALAIKUM

Hye! Hui! Hoi!
Lama tak update blog, bila update nak buat entri pasal business terus! Muahaha
Ok, kerana terlalu busy teramat memang aku jarang betul update blog.
Untuk sesiapa yang tak tahu, aku memang ada buat business secara online/offline.
Nak tahu aku buat business apa korang boleh review INSTAGRAM @emoniaon9shope . 
Pastikan ejaan tu betul ye sayang sayang sekalian.
Kang akibat salah ejaan bertahun kau cari pun tak jumpa-jumpa. Kikiki ;p

Instagram tu memang aku private kan. 
Jadinya korang kena send request dulu. 
Sat je lepas korang request insyALLAH, aku lelaju akan APPROVED!

Untuk entri kali ni, aku nak update sikit pasal koleksi emoniaSignature yang boleh dikatakan  agak terbaru jugak laa iaitu PLAIN SQUARE SCARVES WITH BLACK SEQUIN.
Untuk peminat tegar TUDUNG BAWAL macam aku memang sesuai sangat laa tudung ni untuk korang. Kat bawah ni aku upload kan gambo beserta dengan details dia semua sekali ok :)



PLAIN SQUARE SCARVES WITH BLACK SEQUIN
~ Bidang 45
~ Saiz +/- 1m x 1m
~ Material Cotton
Lebar Sequin 1 side +/- 2" & other side +/- 1"
Price Rm 45
Postage Rm 5 (SM) / Rm 10 (SS)



PLAIN SQUARE SCARVES WITH BLACK SEQUIN
~ Bidang 45
~ Saiz +/- 1m x 1m
~ Material Cotton
Lebar Sequin 1 side +/- 2" & other side +/- 1"
Price Rm 45
Postage Rm 5 (SM) / Rm 10 (SS)



PLAIN SQUARE SCARVES WITH BLACK SEQUIN
~ Bidang 45
~ Saiz +/- 1m x 1m
~ Material Cotton
Lebar Sequin 1 side +/- 2" & other side +/- 1"
Price Rm 45
Postage Rm 5 (SM) / Rm 10 (SS)



PLAIN SQUARE SCARVES WITH BLACK SEQUIN
~ Bidang 45
~ Saiz +/- 1m x 1m
~ Material Cotton
Lebar Sequin 1 side +/- 2" & other side +/- 1"
Price Rm 45
Postage Rm 5 (SM) / Rm 10 (SS)



PLAIN SQUARE SCARVES WITH BLACK SEQUIN
~ Bidang 45
~ Saiz +/- 1m x 1m
~ Material Cotton
Lebar Sequin 1 side +/- 2" & other side +/- 1"
Price Rm 45
Postage Rm 5 (SM) / Rm 10 (SS)



PLAIN SQUARE SCARVES WITH BLACK SEQUIN
~ Bidang 45
~ Saiz +/- 1m x 1m
~ Material Cotton
Lebar Sequin 1 side +/- 2" & other side +/- 1"
Price Rm 45
Postage Rm 5 (SM) / Rm 10 (SS)



 PLAIN SQUARE SCARVES WITH BLACK SEQUIN
~ Bidang 45
~ Saiz +/- 1m x 1m
~ Material Cotton
Lebar Sequin 1 side +/- 2" & other side +/- 1"
Price Rm 45
Postage Rm 5 (SM) / Rm 10 (SS)



PLAIN SQUARE SCARVES WITH BLACK SEQUIN
~ Bidang 45
~ Saiz +/- 1m x 1m
~ Material Cotton
Lebar Sequin 1 side +/- 2" & other side +/- 1"
Price Rm 45
Postage Rm 5 (SM) / Rm 10 (SS)



PLAIN SQUARE SCARVES WITH BLACK SEQUIN
~ Bidang 45
~ Saiz +/- 1m x 1m
~ Material Cotton
Lebar Sequin 1 side +/- 2" & other side +/- 1"
Price Rm 45
Postage Rm 5 (SM) / Rm 10 (SS)



PLAIN SQUARE SCARVES WITH BLACK SEQUIN
~ Bidang 45
~ Saiz +/- 1m x 1m
~ Material Cotton
Lebar Sequin 1 side +/- 2" & other side +/- 1"
Price Rm 45
Postage Rm 5 (SM) / Rm 10 (SS)


PERHATIAN !

Yang ready stock memang sangat sangat LIMITED!
Siapa yang berminat kita open for pre-order!
Tapi bergantung kepada stock sequin jugak ye :)
Sebarang pertanyaan boleh whatsApp/Wechat 018-3981200.
Sekian.


Ok bai!


Regards: Puan SaniyahAliandra :)

1 comment:

  1. saya pun ada jual tudung gak! nak tgk meh laa sini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...